Drivers Paradise i samarbete med Kallax Flyg

Nyheter

Drivers Paradise i samarbete med Kallax Flyg för att erbjuda våra gäster den ultimata upplevelsen

Det är med stor glädje vi kan presentera vårt senaste samarbete med Kallax Flyg, en ledande aktör inom helikoptertransport och äventyrsupplevelser. På Drivers Paradise har vi alltid strävat efter att erbjuda en helhetsupplevelse som kombinerar äventyr, motorsport och naturens skönhet. Med vårt nya samarbete med Kallax Flyg kan vi nu erbjuda våra gäster en ännu mer komplett upplevelse.

För resenärer som anländer med flyg till Kallax Flygplats, erbjuder vårt samarbete med Kallax Flyg en möjlig transport till oss på Drivers Paradise i Jokkmokk. Nu kan du landa på flygplatsen och inom kort vara redo att njuta av våra fantastiska isracingbanor.

Kallax Flyg är inte bara känt för sina transporttjänster utan även för sina toppklassiga äventyrsupplevelser. Med deras expertis inom toppturer, kan våra gäster nu kombinera sina isracingäventyr med spännande utflykter i vår fantastiska natur.

”Samarbetet med Kallax Flyg är ett naturligt steg i vår strävan att erbjuda våra gäster den ultimata upplevelsen på vår anläggning och i vår natur. Vi är övertygade om att detta kommer att berika vårt utbud och göra varje besök hos oss ännu minnesvärt” – Säger Joachim Fällgren, VD för Drivers Paradise.

Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till den nya säsongen och dela den magiska världen av isracing och äventyr med er.

Dela denna nyhet

Skräddarsy din egen upplevelse!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
SKRÄDDARSY

Populära nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?