Ny säsong runt hörnet

Nyheter

Snart är vi igång med en ny säsong!

Nu när hösten närmar sig och årets säsong ligger runt hörnet, befinner sig vårt team på Drivers Paradise i full gång med förberedelserna. Varje bil genomgår noggranna kontroller och finjusteringar för att säkerställa att de är i toppskick för den kommande säsongen.

”Vi ser fram emot ännu en fantastisk säsong på Drivers Paradise. Vi vill erbjuda våra kunder, både privatpersoner och företag en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Vi är laddade för säsongen och redo att ta emot våra besökare och gäster. Säger Joachim Fällgren, VD för Drivers Paradise.

Årets säsong förväntas starta runt den 8:e december och håll utkik för mer information om kommande evenemang, bokningar och säsongens höjdpunkter.

Dela denna nyhet

Skräddarsy din egen upplevelse!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
SKRÄDDARSY

Populära nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?