Nytt grafiskt utseende och ny webb

Nyheter

Äntligen kan vi lansera vårt helt nya grafiska utseende tillsammans med vår nya webb.

Alldeles vid Polcirkeln, med naturen och vildmarken runt hörnet kan vi erbjuda dig den ultimata körupplevelsen. Under norrskenets fallande ljusspel ligger våra välplanerade banor, på vår sjö där isen vuxit sig stark. Det arktiska klimatet skapar perfekta förutsättningar. Perfekta för Sveriges bästa isracing-upplevelse.

Just nu händer det massa nytt och spännande på Drivers Paradise – som vi snart kan berätta mer om. För att förmedla rätt känsla av Drivers Paradise har vi ändrat vårt visuella utseende med ny logotyp, nya färger och nya former. Vi har inspirerats av det norrländska klimatet, naturen och vildmarken.

Vi är glada att presentera vår nya hemsida med en elegant och modern design. Den nya layouten är utformad för att ge en mer användarvänlig upplevelse och göra det lättare för besökare att hitta den information de behöver.

Den uppdaterade hemsidan har en ren och enkel layout och inkluderar också förbättrad funktionalitet, såsom en responsiv layout som anpassar sig till alla skärmstorlekar och en sökfunktion för enkel åtkomst till specifikt innehåll. Dessutom har sajten optimerats för snabbare laddningstider, så att besökare snabbt kan komma åt den information de behöver.

Vi är entusiastiska över att presentera vår nya hemsida och tror att den uppdaterade designen kommer att ge en mer angenäm och effektiv upplevelse för våra besökare

säger Joachim, VD för Drivers Paradise.

Dela denna nyhet

Skräddarsy din egen upplevelse!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
SKRÄDDARSY

Populära nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?